Ruimte Reservering systeem

De Evoko Liso: opvolger van de Award Winning Evoko Room Manager

De Evoko Liso is de opvolger van de zeer populaire Evoko Room Manager en brengt ruimte reservering naar een nog hoger niveau. Meer features, meer inzicht en eenvoudigere installatie maakt de Liso een bijzonder interessant product voor u en uw klanten.

Alle informatie over de ruimte én faciliteiten zichtbaar

Met de Evoko Liso is het mogelijk om vanuit je agenda of op één van de Liso displays iedere willekeurige ruimte te boeken. Daarbij is alle informatie over de ruimtes beschikbaar. Denk aan formaat, aanwezige apparatuur en status. Zo kan voor iedere vergadering eenvoudig de ruimte gevonden worden die aansluit op de vergaderbehoefte op dat moment.

Optimaliseer gebruik door te analyseren

De Liso is voorzien van een slimme analyse functionaliteit waardoor een volledig inzicht in het gebruik van de ruimtes kan worden verkregen. Vergaderpatronen kunnen worden achterhaald en faciliteiten hierop aangepast.

Zeer vriendelijk in installatie en gebruik

Door een open API is het eenvoudig om met andere systemen of software te communiceren. Daarnaast zijn er geen plug-ins nodig of software om te leren. De installatie is daardoor zeer eenvoudig uit te voeren.

 

Crestron Room scheduling

Een stijlvolle en veelzijdige touchscreen met 7" Capacitieve touch-display, Smart Graphics™ en meerdere montage mogelijkheden. Omvat out-of-the-box room scheduling voor gebruik met Crestron Fusion® Cloud Enterprise Management Software en de Crestron gehost planning Service®.