Videoconferentie

Om videoconferentie efficiënt in uw organisatie in te zetten dient u een zorgvuldige afweging te maken op welke wijze u invulling geeft aan de behoeften van al uw gebruikers.

Er is een toenemende behoefte aan moderne vormen van communicatie. Unified communications oplossingen stellen medewerkers in staat om overal en altijd te communiceren en informatie over te dragen, zodat zij hun productiviteit verhogen. De vraag naar integrale oplossingen voor Unified Communications en audiovisuele diensten op één netwerk door één leverancier neemt daarmee ook snel toe. Dankzij het strategisch partnership tussen VDSN Audiovisueel en Zycko zijn we samen in staat een bredere propositie op dit vlak aan klanten te bieden. Denk daarbij aan Unified Communications en Collaboration oplossingen van A tot Z. Zycko levert visuele communicatie oplossingen, clouddiensten en Unified Communications oplossingen van Life Size.

Daarnaast is een grote behoefte aan eenvoudige oplossingen zoals Skype for Business en Chromebox for Meetings. Hier voor kunnen wij de bijhorende producten en software leveren. Denk hierbij aan een (PTZ) videoconference camera, speakerphone, (touch) monitor etc.

Onmisbaar in een moderne vergaderzaal of boardroom.