Videowall

VDSN Audiovisueel helpt je krachtig en opvallend te communiceren met je winkel- of bedrijfspand. Dit doen we met vernieuwende, moderne LED-schermen.
Met beeldschermcommunicatie van VDSN Audiovisueel val je op bij je meest waardevolle doelgroepen: passanten, bezoekers, klanten en personeel. Een LED-scherm is dynamisch, opvallend, vernieuwend én duurzaam: het gaat zo’n 8 tot 10 jaar mee. En bovendien verrassend betaalbaar waardoor huren niet loont.

INDOOR LEDWALL

Baanbrekend communiceren
Vernieuwend, opvallend en effectief communiceren met je belangrijkste doelgroep? Dat doe je met indoor LED-schermen. Met LED-schermen  zorg je voor een dynamische en moderne uitstraling van je winkel of pand. Ouderwetse kartonnen, kunststof, houten of plastic borden zijn statisch en achterhaald. LED-schermen hebben de toekomst. Indoor en outdoor. Investeer dus niet langer in ouderwetse communicatiemiddelen, maar kies voor een moderne, duurzame LED-scherm. Ze gaan 8 tot 10 jaar mee en zijn betaalbaarder dan je denkt.

Verras je (potentiële) klanten
Met instore LED-schermen communiceer je op een dynamische én opvallende manier met klanten. Je geeft je winkel meteen een moderne en vernieuwende uitstraling. Een grote videowall achter de kassa, een op maat gemaakte display in de etalage of een scherm op de vloer. De mogelijkheden van beeldschermcommunicatie zijn met de LED-schermen  oneindig. Bovendien kun je de content op de schermen aanpassen hoe en wanneer je wilt met onze eenvoudige software.

OUTDOOR LEDWALL

Krachtige en opvallende communicatie
Hoe profileer je je winkel of bedrijfspand zo optimaal mogelijk? Zet in op beeldschermcommunicatie via LED-schermen. En behaal met een relatief kleine investering een veel groter communicatieresultaat! Ben jij een vernieuwende, moderne en duurzame ondernemer? Houd dan niet langer vast aan ouderwetse borden waarmee je het aanzien van je pand en daarmee je merk conventioneel en onopvallend profileert.

Onbeperkte mogelijkheden
Of het nu gaat over een LED-billboard rondom het voetbal- of hockeyveld, een LED-dansvloer in de discotheek of een ‘discobal’ van LED. De mogelijkheden met beeldschermcommunicatie zijn onbeperkt. Indoor en outdoor. Je kunt het zo gek niet bedenken of The LedWall heeft er wel een oplossing voor. Oplossingen waarmee je je veilig, duurzaam en vernieuwend kan onderscheiden ten opzichte van je concurrenten..