Educatie

Verhoog de betrokkenheid en samenwerking in de klas met interactieve touch schermen, deze wordt geleverd met ingebouwd Android systeem en de optie voor Windows geeft u het beste van beide systemen.

Het ingebouwde Android-besturingssysteem maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw favoriete apps en is vertrouwd op de tablets en telefoons van studenten. Apps zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven en een grote uitkomst van de app revolutie is het transformatieve leren die zij bevorderen.

Leerkrachten kunnen gebruik maken van Windows, zodat leerkrachten en studenten kunnen profiteren van beide besturingssystemen. In een leeromgeving vraagt het helder communiceren met studenten om de meest innovatieve audiovisuele oplossingen, waarmee u klaar bent voor de wereld van morgen. Basis onderwijs, het middelbaar en hoger onderwijs of andere leeromgevingen,

VDSN Audiovisueel inspireert u graag met de laatste ontwikkelingen.
Of het nu gaat om het leveren van een interactief ‘digitaal schoolbord’ voor het klaslokaal, een narrowcasting oplossing waarmee u uw studenten informeert met o.a. een weergave van een actueel lesrooster tot aan de opname van een hoorcollege waarna de student de gelegenheid krijgt om de volledige les live of via ‘video on demand’ terug te kijken.
Wij vertalen uw wensen naar hoogwaardige educatieve oplossingen met een grote mate van gebruiksgemak en bedrijfszekerheid en houden daarbij vooral uw doelstellingen als uitgangspunt.
Binnen de onderwijsinstellingen realiseren en onderhouden wij diverse soorten ruimtes met innovatieve oplossingen. Denkt u hierbij aan de implementatie van AV & ICT oplossingen in bijvoorbeeld leslokalen, instructieruimtes, praktijklokalen, collegezalen, restauratievoorzieningen en aula’s.